Skjermbilde 2021-08-21 kl. 14.08.46.png
 

Grunnet at vi fortsatt er i en Covid-19 situasjon er vi nødt til å flytte arrangementet fra Frognerseteren Amfi til landets kanskje mest kjente idrettsarena, Holmenkollen Ski Arena. Dette gjør vi for å ivareta myndighetenes krav om avstand og antall mennesker på arrangementer. Du kan benytte samme billett som du allerede har.

Arenaen vil deles inn i 2 avdelinger av 500 personer, og hvert område vil ha egen inngang, servering og toaletter. 
Vi sender ut egen mail med kart og mer informasjon i forkant som viser hvilken avdeling du hører til. 


Husk å møte opp i god tid samt holde god avstand under innslipp på arenaen. Husk å kle dere godt etter været, og ta med sitteunderlag. 
 
Når du kommer inn på arenaen vil våre publikumsverter anvise dere en plass. Publikum som ikke er i samme husstand/kohort vil sitte med 1 meters avstand. Når man får tildelt en plass må denne plassen benyttes hele konserten. Det er med andre ord ikke lov å bytte sete uten tillatelse fra en av arenaens verter.
 
Den enkleste måten å komme seg til arenaen er via t-bane linje 1 retning Frognerseteren. Gå av på Holmenkollen Stasjon og følg gangveien opp til langrennsarenaen. Dersom du benytter bil vil det være parkeringsmuligheter.
 
Mat og drikke må forhåndsbestilles og hentes ut mot fremvisning av kvittering når man ankommer arenaen. Vi vil sende ut en egen mail om dette ila de nærmeste dagene. 
 
Det er ikke påbudt med coronaserfikat, men vi oppfordrer alle som ikke føler seg i form eller er usikre om å holde seg hjemme. 

Live I marka flyttes til Holmenkollen ski arena

LiveIMarka_2021_Map_V3.jpg

Billetter til ekstrakonserten er i salg 

Skjermbilde 2020-10-21 kl. 15.43.18.png

Nordic Beats Norway AS forbeholder seg retten til endringer i oppstillingen og alle forestillinger både før og under festivalen. Billetter selges til selve festivalen og ikke for noen spesifikke artister eller forestillinger, og kan derfor ikke refunderes eller refunderes på grunn av endringer i line-up eller andre forestillinger. Vær oppmerksom på at prisene kan øke uten varsel.

 

Da konsertene i 2020 ble avlyst pga restriksjoner er alle billetter flyttet til nytt arrangement i 2021.  


Her er oppdaterte datoer: 


Tidligere dato og kl : Lørdag 15.08.20 kl 16:00
Ny dato og kl: Fredag 27.08.21 kl 17:30

Tidligere dato og kl : Lørdag 15.08.20 kl 20:00
Ny dato og kl: Fredag 27.08.21 kl 20:30

ekstra konsert 25.08.21 i salg fra 04.06.21

Dørene åpner 18:00

Showstart kl 19:30 Presis

konsert 1 Fredag 27.08.21 er utsolgt!

DØRENE ÅPNER 16:00

SHOWSTART 17:30 PRESIS

konsert 2 Fredag 27.08.21 er utsolgT!

DØRENE ÅPNER 19:30

SHOWSTART 20:30 PRESIS

  • Facebook
LiveIMarka_Map.jpg

For 4. året på rad inviteres du til en unik konsertopplevelse på idylliske Frognerseteren Amfi, og denne gangen har hele Norges Orkester invitert med seg et av Norges absolutt mest legendariske band.

CC Cowboys feirer i år 30 år som et av Norgeshistoriens mest populære rockeband, og hva er vel da mer spektakulært enn å feire det sammen med KORK. Opplev klassikere som "Tigergutt", "Vill vakker og våt", "Harry" og "Nå kommer jeg og tar deg" slik du aldri har hørt de før. 

Frognerseteren Amfi er en unik arena på toppen av Oslo, med utsikt over hele byen. Areanen er intim og det selges under 1000 billetter til hver av de 2 konsertene, så her er det førstemann til mølla. 

Det er ikke nummererte sittplasser, men det selges billetter i 6 ulike felt. Det er da førstemann til mølla prinsippet som gjelder i forhold til seter. Vi anbefaler deg å ta med seg sitteunderlag, da de fleste plassene er i arenaens amfi. 

Vi anbefaler deg å reise kollektivt med t-banen til Frognerseteren. Det er kun et par minutters gange fra stasjonen til konsertområdet. Vi har et begrenset antall parkeringsplasser. 

Det blir salg av både mat og god drikke.