BESTILL BILLETTER I DAG!

15.08.2021 - FROGNERSETEREN AMFI

Nordic Beats forbeholder seg retten til endringer i oppstillingen og alle forestillinger både før og under festivalen. Billetter selges til selve festivalen og ikke for noen spesifikke artister eller forestillinger, og kan derfor ikke refunderes eller refunderes på grunn av endringer i line-up eller andre forestillinger. Vær oppmerksom på at prisene kan øke uten varsel.

Ko

konsert 1

DØRENE ÅPNER 17:00

SHOWSTART 18:30 PRESIS

AVSLUTTES CA 23:00

konsert 2 

DØRENE ÅPNER 17:00

SHOWSTART 18:30 PRESIS

AVSLUTTES CA 23:00

  • Facebook
 

For 4. året på rad inviteres du til en unik konsertopplevelse på idylliske Frognerseteren Amfi, og denne gangen har hele Norges Orkester invitert med seg et av Norges absolutt mest legendariske band.

CC Cowboys feirer i år 30 år som et av Norgeshistoriens mest populære rockeband, og hva er vel da mer spektakulært enn å feire det sammen med KORK. Opplev klassikere som "Tigergutt", "Vill vakker og våt", "Harry" og "Nå kommer jeg og tar deg" slik du aldri har hørt de før. 

Frognerseteren Amfi er en unik arena på toppen av Oslo, med utsikt over hele byen. Areanen er intim og det selges under 1000 billetter til hver av de 2 konsertene, så her er det førstemann til mølla. 

Det er ikke nummererte sittplasser, men det selges billetter i 6 ulike felt. Det er da førstemann til mølla prinsippet som gjelder i forhold til seter. Vi anbefaler deg å ta med seg sitteunderlag, da de fleste plassene er i arenaens amfi. 

Vi anbefaler deg å reise kollektivt med t-banen til Frognerseteren. Det er kun et par minutters gange fra stasjonen til konsertområdet. Vi har et begrenset antall parkeringsplasser. 

Det blir salg av både mat og god drikke.