LIVEiMARKA_Hvit_LOGO.png
LiveIMarka_2022_FB_Banner_Ekstrakonsert.jpg
LiveIMarka_Bjorn_2022_FB_Banner.jpg
 

 

Billetter til årets konserter i salg nå

kun 20 billetter igjen!

Dørene åpner 18:30

Showstart kl 20:00

  • Facebook

 

Etter den enorme responsen på den nå utsolgte konserten med Kari Bremnes og Kork har vi gleden av å annonsere en ekstra konsert. 

 

Etter 4 fantastiske utgaver av Live I Marka er det en glede for oss å endelig presentere en av Norges største kvinnelige artister på scenen sammen med hele Norges KORK.

 

Kari Bremnes sin karriere spenner over 5 tiår, og i løpet av sin tid som artist har hun gitt ut over 30 album. Bremnes har vært nominert til 9 spellemannspriser og vunnet prisen 3 ganger. I 2018 ble hun innlemmet i Rockheim Hall of Fame.

 
LiveIMarka_Scene_Map.jpg
LiveIMarka_-TM_Header_1024x432px.jpg
LiveIMarka_Map.jpg

For 5 året på rad inviteres du til en unik konsertopplevelse på idylliske Frognerseteren Amfi.

Frognerseteren Amfi er en unik arena på toppen av Oslo, med utsikt over hele byen. Areanen er intim og det selges under 1000 billetter til hver av de 2 konsertene, så her er det førstemann til mølla. 

Det er ikke nummererte sittplasser, men det selges billetter i 6 ulike felt. Det er da førstemann til mølla prinsippet som gjelder i forhold til seter. Vi anbefaler deg å ta med seg sitteunderlag, da de fleste plassene er i arenaens amfi. 

Vi anbefaler deg å reise kollektivt med t-banen til Frognerseteren. Det er kun et par minutters gange fra stasjonen til konsertområdet. Vi har et begrenset antall parkeringsplasser. 

Det blir salg av både mat og god drikke.

Tidligere konserter

SAMTLIGE UTSOLGT

LIVEiMARKA_Poster.jpg
Live i Marka - 2018 - Plakat (online).jpg
LiveIMarka_2021_Poster.jpg
LiveIMarka_2019_Poster.jpg
LiveIMarka_2019_Ingebjorg_Poster.jpg