top of page

Elvebris er sommerens diggeste festival og arrangeres på Sagtjernet Amfi på Elverum.

 

Her kan du oppleve et bredt spekter av artister innenfor alle sjangre. 

Elvebris er en feelgood festival for alle, på et av Norges flotteste festivalområder. 

 

Stokkand_Briller.png
Helge_Briller.png
Elvebris-2024_Fredag_Artist-schedule_1080x1080.jpg
Elvebris-2024_Lordag_Artist-schedule_1080x1080.jpg

Bytte billett mot bånd: Man kan kun bytte festivalbånd, som på taes på på stedet. Ha med legitimasjon, Dagspass kan ikke hentes ut. For de som henter sitt festivalpass i forkant blir det egen fast track sluse.

 • Hvor: Amfi 

 • Onsdag 19.06 kl 16:30 - 19:30 

 • Torsdag 16:30  - 19:30 

 • Fredag : 10:00 - 14:00

 

Åpningstider på festivalen

Fredag:16:00 - 02:30 

Lørdag: 15:30 - 02:30 

 

Innslippstider 

 • Fredag: 16:00 - Stenger 20 min før siste artist. Ca 23:30 

 • Lørdag: 15:30 - Stenger 20 min før siste artist. 23:00

 

Når siste artist går av scenen stenges konsertområdet, men vi inviterer til Afterbris på det øvre området på fremsiden av skolen. Her blir det mulighet til å kjøpe mat og drikke frem til kl 02:00 og Grue Sparebank inviterer til Silent Disco. 

 

Silent Disco i samarbeid med Grue Sparebank: 

 Når siste artist går av scenen på Elvebris fortsett vi festen på aktivitetsområdet på fremsiden av folkehøyskolen. Her har vi servering av drikke frem til 02:00 og mat frem til 02:30. I tillegg setter vi i samarbeid med Grue Sparebank opp et eget Silent Disco telt. Dette teltet er åpent under hele festivalen og her kan du danse deg utover natten med hodetelefoner du får låne og hvor du kan velge mellom 3 musikkanaler. Vi lover god stemning til festen avsluttes 02:30 både fredag og lørdag.

 

Matboder: Det blir et variert mattilbud fra følgene aktører

 • Elgstua 

 • Kokken Tor

 • Pizzabakeren 

 • Potetbakeren

 • Los Tacos

 

Shutlebus: I stolt samarbeid med Innlandtrafikk har vi i år som i fjor satt opp egne shuttlebusser til festivalen . Nytt av året er at de har satt opp flere stopp på ruten!

 

Nattbuss: Fra kl 01:00 settes det opp egne nattbusser fra Fylken. Bussen stopper på signal på vei hjem.  Finn din reise og kjøp billett i EnTur appen. 

 

Parkering: Vi oppfordrer derfor alle til å benytte shuttlebuss eller komme til fots, det er ikke parkering på området eller på Fylken. 

 

Tivoli: En av årets store nyheter er at Skandinavisk Tivolipark kommer på Elvebris for å gi dere litt fart og spenning. Det blir både Radiobiler og en karusell som vi lover skal gi deg bris i magen. Billetter til dette kjøpes separat på stedet. 

 

Standområde: 

Vi har i år utvidet festivalområdet med flere stands og aktiviteter. Her finner du blant annet Grue Sparebank med ladestasjon, Kreftforeningen med gratis solkrem, Killnoise for salg av ørepropper,  Elvebris egen Merch stand og mye mer. 

 

Merch: 

I år som i fjor selger vi masse kule Elvebris effekter som blant annet, t-skjorter, hettegenser, cowboy hatter mm. 

 

Miljøgebyr: Første gang du handler i baren betaler du et miljøgebyr på 20kr. Leverer du  glasset i baren neste gang du skal handle, betaler du ikke nytt gebyr.  

 

VIP : 

Vi har i år oppgradert VIP området med flere sitteplasser og lounge møblement. Her er det førstemann til mølla, vi håper alle er gjestfri og deler godt på plassen. Maten på årets VIP serveres av den lokale helten, Kokken Tor kjent fra Flying Culinary Circus. Husk at det er 20 års aldersgrense på VIP. 

 

Hittegods: 

Hittegods samles inn og leveres til innslipp. Hittegods kan kun hentes i festivalens åpningstider. 

Søndag: Hittegods kan hentes hos vekter ved innslipp fra kl 10-18. 

Etter dette leveres hittegods til Politiet og kan hentes der. 

Grass.png
Grass.png
bottom of page